Χριστουγεννα 2017

trikala

 

 

Από Σάββατο 23-12-2017 έως Τρίτη 26-12-2017


ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 0,00 €


 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017
4 Η Μ Ε Ρ Ε Σ
ΑΡΙΔΑΙΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΤΡΙΚΑΛΑ «ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ»


ΣΑΒΒΑΤΟ 23-12-2017:
Αναχώρηση το πρωί για Λαμία και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φθάνουμε στην πανέμορφη ΚΑΤΕΡΙΝΗ, καταλήγουμε στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN RESORT 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ. Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ 24-12-2017 :
Μετά το πρωινό μας σε πλούσιο μπουφέ, αναχωρούμε με προορισμό την ωραία ΑΡΙΔΑΙΑ και συγκεκριμένα το ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. Στην επαρχία της Αλμωπίας, στους πρόποδες του όρους ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, κοντά στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, πλάι στο θερμοπόταμο, σε απαράμιλλη φυσική ομορφιά μέσα στο πράσινο, καταλήγουμε στα ιαματικά ιστορικά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, που συνδυάζουν το υγρό στοιχείο με το πράσινο της περιοχής. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει και βουτιά, αφού θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για γεύμα, βόλτα. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο – ρεβεγιόν με μουσική. Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ 25-12-2017:
Μετά το πλούσιο πρωινό μας, αναχωρούμε για το ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ημιορεινή κωμόπολη στις ανατολικές απολήξεις του Ολύμπου. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, στο κέντρο της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ που μεταμορφώνεται σ’ ένα μοναδικό παραμύθι, με τα πολλά εντυπωσιακά σιντριβάνια, παιδικές χαρές, ζωολογικό κήπο, μια μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Μουσικά σχήματα, νεανικές μπάντες, μάγοι, ζογκλέρ, λούνα παρκ κλπ. Υπαίθρια αγορά με παραδοσιακά προϊόντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο, διανυκτέρευση.


ΤΡΙΤΗ 26-12-2017:
Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για ΤΡΙΚΑΛΑ, θα επισκεφθούμε τον ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, το χριστουγεννιάτικο χωριό του ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ. Η πόλη γιορτάζει, με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Θα δούμε το σπίτι του Αϊ Βασίλη, το εργοστάσιο της σοκολάτας, το κάστρο της Playmobil, το ταχυδρομείο των ξωτικών και άλλα πολλά. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιπλανηθούμε στα αξιοθέατα της πόλης και θα γευματίσουμε. Στην συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις με τις καλύτερες εντυπώσεις.ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1) Το εισιτήριο του πούλμαν για τις 4 ημέρες
2) Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN RESORT 4*
3) Τρία πρωινά σε πλούσιο μπουφέ
4) Χριστουγεννιάτικο δείπνο – Ρεβεγιόν με μουσική
5) Δύο δείπνα σε πλούσιο μπουφέ
6) Αρχηγό – Συνοδό
7) Όλοι οι φόροι

Το γραφείο και ο αρχηγός μπορούν να τροποποιήσουν το πρόγραμμα προς βελτίωση της εκδρομής.